Breckenridge

Här kommer en hel hög bilder från vårt hittills mycket lyckade Spring Break :)

En bensinmack ute i ingenstans. De enda som fanns där förutom bensin var läskautomater..











Det är fin utsikt i Colorado Springs!










Emily kör hårt




Ungefär som på Funäsdalsberget, fast ändå inte...




Vårt mysiga hotell :)





Kram och godnatt!

Road trip del 1

Sedan i tisdags har jag och A-k tagit oss från Dayton, Ohio, till Breckenridge, Colorado. Resa är ca 21 timmar lång om man kör raka vägen och vi insåg att några stopp längs vägen nog var ett måste. Så första natten sov vi i Saint Louis vilket var en väldigt fin stad, och andra natten blev på ett hotell utanför Denver. Vi hämtade idag på förmiddagen upp Emily och åkte sedan till Colorado Springs för att turista lite. Det var supervacker och var en härlig dag. Bilder kommer senare (glömde kameran i bilen och orkar inte hämta den...). Bilen som vi trodde skulle komma att kallas vår svarta pärla eller diamant eller liknande får nog snarare heta det Svarta fåret har vi kommit fram till. Den krånglar lite med oss och en del pengar har fått läggas på reparationer, men förhoppningsvis ska den fungare nu framöver (ta i trä).

Imorgon blir första skiddagen och det ser mycket lovande ut!

Kram och godnatt


Äntligen Spring Break

Som ni kanske förstår har det varit rätt lugnt på händelsefronten här senaste veckan, därav de uteblivna uppdateringarna. Förra helgen åkte vi på en engelsk pub på fredagen och sedan på lördagen gick vi ut och åt Thaimat och gick sedan på gayklubb och kollade på Miss Gay Ohio 2010 :) På söndagen var jag och A-K med i en volleybollturnering. Den var i förmån för välgörenhet och vårt lag förlorade tre av tre matcher.. Jaja, det var kul att spela ändå!

Efter en del krångel i början av veckan har vi nu även en registrerad och fungerande (ta i trä) bil! Vilket är väldigt passande eftersom vi åker iväg på vår första road trip imorgon. Vi börjar med att åka till Colorado, men eftersom det är ca 20 timmars körtid har vi planerat att stanna i två städer på vägen dit. Vi börjar med St Louis imorgon och sedan får vi se hur långt vi hinner andra dagen. Vi hämtar upp Emily på flygplatsen i Denver på torsdagmorgon så vi har ganska gott om tid på oss! Sedan åker vi skidor i 5 dagar (och förhoppningsvis får jag med mig A-K och Emily på en längdtur någon eftermiddag) och sedan åker jag och A-K vidare upp mot Mount Rushmore, övernattar där, och fortsätter sedan till Minneapols där vi ska hälsa på mina släktingar (avlägsna, har aldrig träffat dem förut..) i några dagar. De ska bli jättekul! På vägen tillbaka till skola och Dayton stannar vi hos Björn från min gamla korridor och hälsar på en sväng :) Om bilen bara fungerar som den ska kommer det här bli två superhärliga veckor! Men nu först är det tenta nummer tre som gäller...


Här är den, vår pärla




Volleybollturneringen! Självklart fanns det även gratis pizza med i bilden..


Bilkrångel och lite annat

Vi har blivit med Cheva! Bilen fungerar bra, men pappersarbetet fungerar desto sämre. Amerikansk byråkrati är allt annat än effektiv och vi har en teori om att det är en strategi för att ge fler människor arbete. Istället för att ha allt på samma kontor ska man åka till tre olika för att få ett enda papper påskrivet, suck. Tisdag eftermiddag var en eftermiddag i irritationens tecken och efter några timmars åkande och ringande fram och tillbaka hade vi fortfarande inte lyckats registrera bilen i våra namn. Med andra ord kör vi i princip olagligt än så länge, så därför har det inte blivit så många vändor med vår fina svarta bil ännu. Har inte tagit någon bild på den ännu, men det kommer!

Förutom att krångla med bilen har vi inte hunnit med så mycket annat än plugg och träning den här veckan. I jämförelse med Iksu är skolans gym rätt litet, men det är absolut tillräckligt! De har även en del pass som zumba, spinning, cirkelträning, dans, pilates och yoga med mer så jag är väldigt nöjd :) Vi försöker gå till gymet en sväng varje eftermiddag, det känns som en nödvändig vana här i USA.

En spännande sak har dock hänt den här veckan. Som jag kanske nämnde förut har vi funderat lite på att åka på skidsemester under Spring Break. Nu är det inte funderingar längre för i tisdags bokade jag, A-K och Emily i klassen en sex dagars lång skidsemester i Breckenridge, Colorado den 17-23 mars :D Kommer att bli så himla härligt!

Vi hittade en lämplig läsk att dricka medans vi planerade..




Och detta är vad vi har att längta till!







God natt!


RSS 2.0