10 dagar

Är förvånad över om någon fortfarande läser denna något nedlagda blogg, men för de som gör det så tänkte jag skriva några rader.

Motivationen till att plugga har mer eller mindre tryckts undan av motivationen att göra så mycket roligt i slutet som möjligt (vilket vi kommer att få betala för i augusti, men men). Min födelsedag, förra fredagen, inledde vi med att gå upp 05.30 för att titta på det kungliga bröllopet och äta pannkakor och tårta. Sen på kvällen velade vi lite fram och tillbaka, men tillslut blev det att vi skulle gå till en kille på typ tv-spelskväll. Försökte halvt desperat få med mig A-K ner på stan istället (finns det något tråkigare än att kolla på när andra spelar tv-spel?), men hon "orkade verkligen inte". Så vi gick dit, jag var väldigt opeppad, men så visade det sig att killen hade ordnat en överraskningsfest till mig med tårta och ljus och hela kittet. Det blev en jättetrevlig kväll.

På lördagen åkte jag och A-K på balett och sen på kvällen blev det salsa så det var ju en fulländad dag. I veckan hade vi crepes-kväll med en hög fransyskor, pluggade lite och tränade inte eftersom jag har dragit på mig en tredje förkylning :( I tordags var det Cinco de Majo, en mexikansk högtid och det firades med Zorro-utklädnad och fest. Väldigt trevlig kväll med gamla och nya bekantskaper! Igår blev det bio, Something Borrowed, och sedan till fransyskornas avskedsfest.

Idag gjorde vi en utflykt till Yellowsprings som är ett litet socialistsamhälle med egna skatter och regler. De flesta amerikanerna tycker att det bara är konstiga hippi-människor som bor där, men vi gillade det. Det var väldigt mysigt och kändes lite mer som hemma än vad Dayton med omnejd gör..

Om tio dagar lämnar vi Dayton och åker på road-trip, det är med blandade känslor. Time flies







Louise är väldigt exalterad över hemgjord glass...




RSS 2.0