Dags att flytta

Som väntat är det inte superofta jag får feeling för att blogga, men här kommer i alla fall en liten uppdatering.
 
VI SKA FLYTTA TILL BROOKLYN :D
 
Och ja, jag är på riktigt väldigt glad över det, och är också väldigt glad över att det gick otroligt lätt och smidigt att få tag på den nya lägenheten. Nu första månaden har vi bott på 52nd street i Midtown Manhattan. Lägenheten är helt okej, men vi bor trångt, ljusinsläppet i lägenheten är ungefär lika med noll, vi dödar dagligen i snitt två-tre små kackerlackor (besväras inte direkt av dem då de är så små, men ändå) och området omkring är inte så häng- och promenadvänligt eftersom det är just Midtown och därmed mycket bilar och människor. Och på mataffären vi har närmast kostar en tomat två dollar.. Fördelarna med Midtown är ju dock inte fy skam med gångavstånd till skolan, Central Park och shopping (alternativt tunnelbana ca 7 minuter om den går som den ska), och det är enkelt att ta sig hem kvällstid och mellan dansklasserna så jag är gad att vi provat bo hä också!
 
Men.. När vi kom till Brooklyn i lördags för att titta på den lägenhete vi spanat in var känslan i området så avslappnad och först då insåg man skillnaden mot Manhattan. Brooklyn kändes som hemma på en gång, och lägenheten är dubbelt så stor, väldigt ljus och billigare än den vi bor i nu. Tur för oss var att vi tydligen lyckades charma damen som ägde byggnaden då hon valde oss framför alla andra som också var intresserade :D Så nästa vecka flyttar vi!
 
Tack för era fina kommentarer <3

Kommentarer
Postat av: Emma Goopen

GRATTIS (här också) på din födelsedag!!! Och grattis till nya läggan, så skönt med lite lugnare! Gott att du är nöjd. Jag är föga förvånad att tanten blev charmad, så klart hon blev! Ska äta något gott idag för att fira dig, sannerligen! Och jag ska dansa extra inlevelsefullt (tänka att du kollar ;))! MISSYOU, hoppas du får tårta och sång <3

2015-04-29 @ 11:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0